Korisnički servis 018 4 150 456

Vaša bezbedna poslovna mreža

VPN Virtual Private Network (Virtuelna privatna mreža) je privatna komunikaciona mreža koja se koristi za komunikaciju u okviru javne mreže. Razmena VPN paketa podataka odvija se preko javne mreže (npr. Internet) korišćenjem standardnih komunikacionih protokola. VPN omogućava korisnicima da sa različitih lokacija održavaju zaštićenu komunikaciju preko javne mreže.

SAZNAJ VIŠE

BEZBEDNO MESTO ZA
VAŠE POSLOVANJE

NetNet Vam pruža stabilan hosting, jer web prezentacija Vaše firme zaslužuje kvalitetnu podršku.
Web hosting usluga omogućuje korisnicima da naprave svoj web stranicu kojoj se može pristupiti preko weba. Web hosting podrazumeva posebno mesto na serveru za podatke Vaše web stranice, kao i povezanost Vaše web stranice sa internetom.

POSTANI KORISNIK

NetNet Serveri

CLOUD

Cloud nudi novi način pristupa podacima i aplikacijama, koji više nisu smešteni u računaru već u ‚‚oblaku”, što znači da programima, evidencijama i dokumentaciji možete pristupiti sa više uređaja, u svakom trenutku i sa različitih lokacija. Sve što vam je potrebno za korišćenje Cloud-a jeste internet veza. Kao rezultat toga, korisnici usluga u ‚‚oblaku” mogu brže i jednostavnije koristiti, deliti ili menjati podatke. Za Cloud usluge ne treba ulagati u skupu informatičku strukturu, obučavati i zapošljavati kadrove za održavanje usluga.

POSTANI KORISNIK
NetNet Dedicated Server

DEDICATED SERVERI

Za razliku od VPS i shared hostinga, korisnici Dedicated servera su u mogućnosti da budu sami na serveru, bez deljenja resursa sa drugima. Dedicated server možete koristiti samo za smeštaj svoje web stranice, ova usluga daje vam najveću moguću pouzdanost i performanse, uz najmanji mogući rizik od nedostupnosti servera.
Za više informacija pošaljite upit.

POSTANI KORISNIK
NetNet VPS Server

VPS Serveri

VPS (Virtual Private Server) je usluga u kojoj se jedan fizički server deli u više virtuelnih servera, od kojih se svaki može posebno restartovati. VPS ima elemente Shared Hostinga i Dedicated Servera, kod kojih korisnici ne moraju deliti serverske resurse sa drugim korisnicima. Iako fizički server na kome se nalazi Vaš VPS koriste i drugi korisnici, niko od njih nema pristup Vašem delu servera niti alociranom delu serverskih resursa i zbog toga su sigurnost i mogućnosti VPS servera mnogo veće nego kod standardnog web hostinga.

POSTANI KORISNIK